You Are Viewing

A Blog Post

Varför ska du välja MIG?

Baksida tröja

Att komma igång med sin träning och/eller vilja välja en mer hälsosam livsstil är inte ”barra”. Jag tror säkert att de flesta har viljan att förändra men inte alltid kunskapen eller modet att ta det där första obekväma steget dit. Många som faktiskt tar mod till sig och besöker ett gym, kanske även bokar in ett möte med en personlig tränare, blir ofta besvikna då de möts av ett allmänt mainstream-tänk där individualismen och tiden att lyssna på just DIG, inte finns. Man skuffas runt med samma introduktionsprogram och lämnas därefter med, i bästa fall, ett papper med övningarna som just gåtts igenom och som man nu ska börja utföra x antal gånger i veckan utan att ha en aning om varför.

Vad är det då för skillnad på mig och övriga personliga tränare? Vad har jag att erbjuda som inte ”alla andra” har? Varför ska du välja MIG?

Jag har en grundtanke där det innebär att ALLA är olika, med olika förkunskaper, bakgrunder, mål och livssituation. ALLA ska inte träna på exakt samma sätt och ALLA ska heller inte äta SAMMA MAT, hur hälsosam och nyttig den än må vara.

Jag lyssnar på DIG, på vad DU vill åstadkomma, vad DU tycker är roligt att träna och vilken mat just DU tycker om att äta.

Jag lyssnar på dig, sedan kommer jag naturligtvis att komma med förslag och visa att det finns alternativ samt varför det ena är bättre än det andra och vad som händer i din kropp när du väljer just det ena alternativet före det andra.

Se det såhär:

Jag sitter med en verktygslåda framför dig. Du ser verktygen men vet kanske inte riktigt till fullo hur du ska göra för att använda dem på bästa sätt. När du lämnar mig kommer du att vara utrustad för att möta världen i den allra bästa versionen av just DIG. Du kommer kunna använda redskapen som är anpassade för just DIG, och ingen annan kommer kunna använda dem bättre. Inte åt DIG i varje fall.

Du kommer känna trygghet med den där verktygslådan. Tryggheten i att där finns din allra bästa vän och som aldrig kommer lämna dig såvida du inte väljer det. Och det kanske är okej just då. Det kanske är okej att välja bort vissa saker ibland. Du kommer ändå alltid ha tryggheten i att du vet var den finns när du är redo att använda den igen.

Så välj DIG genom att välja MIG!

  1. När du tränar med mig är det bara du och jag, din personliga tränare, i lokalen. Kan det bli mer personligt än så? Du kan i lugn och ro fokusera på DIG, och den stunden är DU VÄRD!
Dela med dig...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Leave a Reply